Kako Priredba može da Vam pomogne?

Planiranje, priprema i realizacija događaja: kompletna koordinacija tokom svih pripremnih aktivnosti kao i realizacija događaja tokom koje Priredba tim koordinira sve pružaoce usluga i osoblje angažovano za potrebe realizacije događaja.

Poznavanje tržišta

Dugogodišnje iskustvo u organizaciji i realizaciji najvećih i
najkompleksnijih događaja u posljednjih 15 godina

Široka lepeza pouzdanih partnera i provjerenih dobavljača

Koje usluge nudimo?

Kreiranje kreativnog koncepta i vizuelnog identiteta događaja

Sve počinje od ideje. Prvi utisak je najvažniji I baš zato su koncept I vizuelni identitet događaja važni faktori. Naš kreativni tim razvija koncept u skadu sa Vašim inicijalnim informacijama I uz pomoč svoje ekspertize pravi prijedlog koji će na pravi način predstaviti vaš proizvod/kompaniju.

Dizajn scenografskog uređenja glavne bine i prostora održavanja događaja

WOW efekat? Uređenje prostora održavanja događaja I dizajn glavne bine su duša I srce svakog događaja I oni bi trebali da prenesu taj efekat na sve posjetioce. Dizajn u skladu sa kreativnim konceptom I adaptacija vizuelnog identiteta na pojedine elemente su važan dio procesa kreiranja događaja I kao takvom mu posvećujemo veliku pažnju.

Produkcija scenografije, scenografskih i brending elemenata

Ideja je važna ali kvalitetno sprovesti je u djelo je jednako važno. Priredba tim sa svojim partnerima I najkonpleksnije ideje sprovodi u djelo. Jedan od najvažnijih faktora pri osmišljavanju je da Priredba tim ujedno vodi računa o izvodljivost te automatski eliminramo eventualne izazove koji bi se pojavili prilikom produkcije scenografskih I brending elemenata.

Dizajn i produkcija animiranih, igranih video materijala i prezentacija

Video i druge vrste prezentacionih materijala su važan alat predstavljanja ideja ili informacija koje dijelimo sa posjetiocima događaja. Priredba tim ima mogučnost da ponudi cjelokupnu uslugu dizajna I produkciju svih vrsta prezentacijskih materijala u skladu sa najvišim standardima I aktuelnim trendovima industrije.

Izrada detaljne specifikacije audio, video i rasvjetne tehnike potrebne za održavanje događaja

Mnogo ne mora da uvijek znači dobro. Dugogodišnje iskustvo u domenu tehničke podrške na događajima raznih vrsta nam omogučuje da napravimo optimalnu procjenu količine I vrste tehničke opreme koju trebamo za cjelokupan audio – vizuelni doživljaj na događaju. Ovakav pristup planiranju omogučava nam optimizaciju troškova uz zagarantovani omjer uloženog sa dobijenim.

Usluga angažmana dobavljača za dodatne usluge kao što su catering, printanje promo materijala ili angažman osoblja za rad na događaju.

Partnerstvo je važno. Dugodišnje iskustvo u radu sa našim dobavljačima je dovelo do toga da u njima vidimo partnere koji će nam pomoći da naši događaja proteknu u najboljem mogučem redu. Odabir najbolje catering kompanije ili štamparije za koju znamo da će naše materijale producirati u traženoj kvaliteti je naš zadatak I ne bojimo se garantovati za kvalitet pruženih usluga.

Dizajn i priprema za produkciju printanih promotivnih materijala

Pozivnica, akreditacija, brošura ili photo – zid.. Sve su to važni elementi u predstavljanju i ostavljanju dobrog prvog utiska na posjetioce događaja. Dizajn promotivnih materijala u skladu sa vizuelnm identitetom je zadatak koji će dizajnerski tim obaviti na najbolji način te se pobrinuti da I u tom segmentu impresioniramo.

Prijedlog i angažman zabavnih sadržaja na događaju kao što su muzički izvođači, plesni ili umjetnički performansi, animatori i slično

Biti drugačiji od drugih je nešto što večna želi I jedan od najčešćih zathjeva koje imamo priliku čuti od naših klijenata. Pronalazak atraktivnih zabavnih sadržaja kao što je muzički izvođač, plesni ili umjetnički performans je naša specijalnost. Dugogodišnje iskustvo u organizaciji događaja doveli su do toga da smo sarađivali sa velikim brojem umjetnika te smo u stanju predložiti adekvatan zabavni sadržaj za vaš događaj. Pratimo trendove I aktuelnosti u zabavnoj industriji I imamo kontakte najpopularnijih izvođača kao I nadolazećih nada.