O agenciji

Agencija Priredba specijalizovana je za spektar aktivnosti zbog kojih ćete bezbrižno preći put od vaših želja do realnosti, kad je u pitanju planiranje i produkcija događaja svih oblika i razmjera.

Preko 15 godina iskustva u kreiranju događaja, koji su lansirali i pozicionirali brendove širom regije, rezultiralo je timom naših saradnika za koje možemo reći da su najbolji u klasi.

Kreativci, majstori strategije, producenti, PR manageri, dizajneri, stolari, električari, zidari i IT stručnjaci, najveći su razlog zbog kojeg sa sigurnošću, u svakoj fazi radnog procesa možemo tvrditi da imamo sve konce u svojim rukama. Zahvaljujući unaprijeđenom kvalitetu poslovanja, naš tim kreativnih super-heroja u mogućnosti je ostvariti rezultate koji su, po pravilu, bolji od željenih.

O osnivaču agencije

Osnivač agencije “Priredba”, a ujedno i voditelj tima za organizaciju događaja, je Dino Kasumović. Nakon 15 godina rada u event management industriji, od kojih je 10 proveo na vodećim pozicijama, dolazi na ideju osnivanja vlastite kompanije, u kojoj će znanje i iskustvo moći u potpunosti usmjeriti na ostvarenje svoje jedinstvene vizije event planninga.

Tokom karijere bio je vođa timova zaduženih za organizacijiu najvećih i najkompleksnijih događaja realizovanih u Bosni i Hercegovini, a projekti u čijoj realizaciji je učestvovao osvajali su nagrade na prestižnim festivalima kao što Sempl Festival i RSVP Event Festival. Najveći izazov i vrhunac dosadašnje karijere zasigurno je rad na pripremi i organizaciji ”EBRD Annual Meeting” održanog u Sarajevu 2019. godine. Tom prilikom je, kao jedan od stubova projektnog tima, bio zadužen za sve tehničke aspekte konferencije, kao i usluge uređenja i brendinga prostora. Pri tome je uspješno koordinirao timom koji se sastojao od 200 osoba uključenih u realizaciju projekta. “EBRD Annual Meeting 2019” ocijenjen je kao jedan od najuspješnijih ikad održanih izvan Londona.

Koje usluge nudimo?

Kreiranje vizuelnog identiteta događaja

Dizajn scenografskog uređenja glavne bine i prostora održavanja događaja

Dizajn i produkcija animiranih video materijala, prezentacija

Dizajn i priprema za produkciju printanih promotivnih materijala